lunes, 29 de septiembre de 2008

C's


Aquests de Ciutadans, tenen un projecte polític basat en la demagògia... igual que Union Progreso y Democracia, que intenten per tots els mitjans fer creure a la gent que a Catalunya, el castellà s'està perdent!! per favor!! només cal sortir al carrer i adonar-se que hem de fer entre tots un esforç per mantenir viu el català a les grans ciutats!!

domingo, 28 de septiembre de 2008

L'aigua es vida!


Les 5 de la tarda, a la serra de l'Obac, estic assegut en una pedra al costat del Jimny, de sobte comença a ploure. La sorra del camí es mulla, l'ambient refresca, la visibilitat es redueix a una cortina de gotes d'aigua que banyen les muntanyes. Les olors omplen l'aire que m'envolta, creant una atmosfera molt agradable, alguns animals es refugien, d'altres surten a gaudir de l'espectacle. Jo m'estic mullant, tinc el cotxe al costat, però prefereixo veure com l'aigua omple de vida el nostre món.
M'encanta que plogui!!

miércoles, 24 de septiembre de 2008

Les JERC amb la Immigració

(Feia molts dies que no actualitzava, és el que toca ara que tinc uni, estudiar molt i perdre poc el temps. Ara a JERC estem engegant la campanya d'immigració, els terrassencs ja veureu cartells de la campanya i de pròxims actes. La resta esteu convidats a venir;-)!!)

A Terrassa les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya inicien el curs polític amb moltes novetats, entre elles, la nova campanya d’immigració impulsada a tota la comarca, per les JERC-Vallès Occidental.

L’objectiu d’aquesta campanya és fer arribar el nostre missatge integrador a tota la població nouvinguda, per aconseguir una societat cohesionada, multicultural, però alhora sensibilitzada amb el moviment catalanista.

Aquesta campanya comptarà amb xerrades de representants veinals, de col·lectius implicats directament amb la immigració, així com representants de l’administració tan local com nacional.

També buscarem experiencies personals, per descobrir quina és la realitat amb que es troben les persones nouvingudes, intentarem que ens expliquin les seves anècdotes, els seu punt de vista sobre la situació de la població immigrada.

La intenció és organitzar punts de trobada que ajudin a sensibilitzar la població catalana amb les dificultats que es troben els immigrants, i alhora sensibilitzar els immigrants amb el moviment catalanista. Com diem a les JERC és català qui vol ser-ho, i aquí tothom hi és convidat.

Esperem doncs, la vostra participació en els diferents actes d’aquesta campanya, així com les vostres aportacions, experiències personals que sempre seran enriquidores.

JERC-Terrassa

viernes, 12 de septiembre de 2008

Un gran anunci



Encara recordo la sensació que vaig tenir el primer dia que vaig veure aquest anunci, vaig tenir ganes de llevar-me de la cadira, i aplaudir!! perquè em sembla una autèntica obra d'art dins del món de la publicitat. Simplement excelent!!

martes, 9 de septiembre de 2008

La Kale Borroka que no surt a la tele

A la seu d'ERC i de les JERC de Sant Cugat del Vallès es poden veure els actes que els "amics" de la Falange Espanyola han protagonitzat. Com és habitual, aquests actes no seran difosos per mitjans de comunicació d'abast nacional, com ara El Mundo, ni seran portada dels noticiers de Jimenez Los Santos i companyia. D'aquest acte amb prou feines s'han assabentat uns pocs veins i els militants de la secció local de Sant Cugat del Vallès. Des d'aquí doncs, denuncio els fets i us mostro les maneres de fer dels nacionalistes espanyols.