miércoles, 29 de octubre de 2008

Tots contra Benach!!


Curiositats:
  • Benach fa una despesa de 9000€ per posar-hi una tauleta al cotxe, i una televisió.
  • Saura li recrimina aquesta despesa. (Objectiu: tirar-li merda a un dels polítics més respectables de l'escèna catalana).
  • El canvi de cotxes oficials suposa un ESTALVI de 72.000€, l'acord és aprovat per tota la mesa del parlament.
  • Tots els consellers, i la mesa del parlament tenen cotxe oficial. A més hi ha uns quants disponibles per si algú altre els necessita. Molts també hi tenen "retocs" que ningú qüestiona.
  • L'endemà de la notícia surt la dada que el president de Galícia per redecorar el seu despatx es deixa 2.000 milions d'€ (vés a saber que hi tenia el Fraga allà!!) i disposa de 4 cotxes oficials.
  • Tots els partits (excepte ERC) critiquen a Benach, encara que TOTS ELLS van signar l'acord per la renovació dels cotxes oficials.
  • En Saura mateix, que tant ha criticat a Benach, se sap que va decorar el seu despatx d'acord amb l'estil Feng-Shui...
Objectiu de la polèmica?? Tirar merda a l'enemic comú: ERC!!

Cita: Si no esteu previnguts davant els mitjans de comunicació, us faran estimar l'opressor i odiar l'oprimit (Malcom X. 1925-1965, activista afroamericà)

10 comentarios:

Anónimo dijo...

Estic d'acord amb el que has dit però l'unic problema es que el Benach ha escollit un mal moment per "tunejar-se" el cotxe. La qüestió no és si els polítics malgasten els diners públics (que està clar que sí, pq són tots uns xorissos, tan els d'ERC com els de CIU, PSC...). Si ho fan, com a mínim que no siguin tan burros de fer-ho en temps de crisis i se'n adoni tothom. Que siguin una mica més espavilats...

Apa,

a cuidar-se.

Eduard González dijo...

El tòpic: "tots els polítics escalfen la cadira i posen la mà" ja cansa...

Si que s'ho hauria d'haver pensat una mica abans de fer-ho.. però vaya.. tampoc em sembla tan greu... almenys no tan greu com alguns ho han volgut fer.. però és cert que està mal fet!

Anónimo dijo...

No és un tòpic, tu mateix has posat molts exemples a la teva intervenció.

Eduard González dijo...

Evidentment hi ha qui sí que ho fa.. però no pots generalitzar.

Generalitzar és un instrument de comoditat mental.. és més fàcil pensar que tots els polítics són lladres i que tots els immigrants són delinqüents...

Però la realitat és que molts polítics dediquen moltes hores a la seva feina, i molts immigrants són tan o més honestos que la resta de gent...

Salut! ;-)!!

Anónimo dijo...

A veure...

1-. Jo no he posat als immigrants en el debat en cap moment.

2-. Tens raó quan dius que no es pot generalitzar, però, estic segur que si comparem els índexs de corrupció entre els diferents sectors, els polítics s'endurien la palma. Segurament els acompanyarien banquers multimilionaris i agents de futbolistes. Això no vol dir que no hi hagi polítics treballadors, banquers eficaços i agents de futbolistes brillants.
El problema està en que si a vegades no es generalitza és impossible tractar alguns temes.
O potser no generalitza JERC quan disenya aquell cartell on apareix un torero, una monja, etc... i diu "Espanya és crisi"? És que potser tots els espanyols són toreros, monjes i feixistes? Tota España està en crisi? Tots van contra catalunya? Això també és generalitzar i d'una manera molt frívola.

Per cert queda molt bé posar: "generalitzar és un instrument de comoditat mental" hehehe... Intentaré colar-ho en algún altre bloc, li dona molt nivell al discurs.

Eduard González dijo...

jejeje me n'alegro que t'agradi doncs;-)!

- Els immigrants era un exemple, molt comú (malauradament).

- Potser tens raó sobre l'índex... no l'he calculat mai i nose si algú l'ha calculat mai.. en tot cas, penso que a diferència de qualsevol directiu o directiva d'una gran multinacional.. els polítics tenen a sobre els mitjans de comunicació i la opinió pública.

En resum: que l'esport nacional dels dos últims anys a falta de títols del Barça és queixar-se dels polítics.

Salut i bona nit!

Anónimo dijo...

Veig que m'has donat la raó sobre això del cartell de JERC.

Eduard González dijo...

de fet m'he descuidat de comentar-ho.

El cartell de JERC és probablement el millor cartell dels últims anys.

El cartell en qüestió està dirigit en contra de la espanya arcaica, de l'entorn de Los Santos, la Cope, i la resta de fatxes d'última hora... i els personatges que surten, són caricatures d'aquest espanyolisme..

on trobo que generalitza és en el lema.. potser hauria de ser: Aquesta Espanya és crisi! però no l'he fet jo el cartell..

Sincerament em fa pena pels espanyols que sí que volen una espanya plural, amb un estat federat i basat en el mutu acord. Però són pocs, i no estan representats a la política espanyola..

Eduard González dijo...

Recomanació:

http://barrageneral.wordpress.com/2008/10/29/les-critiques-als-accessoris-del-benach-i-la-demagogia-que-les-va-parir/

Anónimo dijo...

Oh, yeah! Celebro que usis el meu bloc com a argument polític, hehe! ;)