martes, 15 de junio de 2010

Vox Populi (Editorial DdT 12/06/10)

Cliqueu a la imatge per veure bé el text!

Editorial del Diari de Terrassa, el passat dissabte 12/06/2010. Uns dies després d'enviar una carta d'opinió acompanyada d'una fotografia de la cua a la Biblioteca Central de Terrassa abans d'entrar al matí.

jueves, 3 de junio de 2010

Prohibim els avis!

Per si algú no ho capta i abans de que algú digui que vull carregar-me els avis de Terrassa, és conya!

"Proposo prohibir els avis de la plaça vella! ja n'hi ha prou! estic molt enfadat! aquesta tarda mentre passejava amb la meva estimada parella se'ns ha passat pel cap fer un gelat als xixonencs i tot seguit seure en un dels molts bancs que hi ha la plaça vella, mentre discutiem sobre els sexe dels àngels i comentàvem 4 coses...
Tot semblava que seria una tarda agradable i tranquila, però ens vam trobar amb la fauna que viu a la plaça vella...
Si em refereixo a la fauna que okupa (amb k d'okupa!) els bancs de la plaça vella! i que pràcticament fa necessari agafar número per poder seure ni que sigui una estona.
A més, un cop pots seure has d'aguantar les converses i discussions airades que alguns d'ells mantenen fins el punt de que no et deixen parlar tranquil·lament amb la parella, tot plegat un escàndol de persones grans que fan de la Vella el pati de casa seva, on criden i molesten a la resta de ciutadans que volem passar una estona agradable al centre de la nostra ciutat.

Pertant proposo prohibir que els jubilats puguin seure als bancs de la plaça vella!!"

No us sembla lamentable i fora de lloc que algú pugui pensar això?? doncs si canvies avis i jubilats per infants i joves, obtens un article d'opinió d'una periodista que ha empès una croada política contra els joves i infants terrassencs.