miércoles, 24 de septiembre de 2008

Les JERC amb la Immigració

(Feia molts dies que no actualitzava, és el que toca ara que tinc uni, estudiar molt i perdre poc el temps. Ara a JERC estem engegant la campanya d'immigració, els terrassencs ja veureu cartells de la campanya i de pròxims actes. La resta esteu convidats a venir;-)!!)

A Terrassa les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya inicien el curs polític amb moltes novetats, entre elles, la nova campanya d’immigració impulsada a tota la comarca, per les JERC-Vallès Occidental.

L’objectiu d’aquesta campanya és fer arribar el nostre missatge integrador a tota la població nouvinguda, per aconseguir una societat cohesionada, multicultural, però alhora sensibilitzada amb el moviment catalanista.

Aquesta campanya comptarà amb xerrades de representants veinals, de col·lectius implicats directament amb la immigració, així com representants de l’administració tan local com nacional.

També buscarem experiencies personals, per descobrir quina és la realitat amb que es troben les persones nouvingudes, intentarem que ens expliquin les seves anècdotes, els seu punt de vista sobre la situació de la població immigrada.

La intenció és organitzar punts de trobada que ajudin a sensibilitzar la població catalana amb les dificultats que es troben els immigrants, i alhora sensibilitzar els immigrants amb el moviment catalanista. Com diem a les JERC és català qui vol ser-ho, i aquí tothom hi és convidat.

Esperem doncs, la vostra participació en els diferents actes d’aquesta campanya, així com les vostres aportacions, experiències personals que sempre seran enriquidores.

JERC-Terrassa

1 comentario:

Anónimo dijo...

El col·lectiu immigrant és un dels que cal treballar més, ja que des de certs cercles centralistes se'ls vol utilitzar per dividir la societat i fer-los creure que l'espanyola és l'única nacionalitat que poden adquirir, així com la única que els donarà de menjar, quan el cert és que les lleis espanyoles són profundament xenòfobes.

Els fan creure que els catalans els volem assimilar, quan està clar que nosaltres, millor que ningú, sabem què vol dir que et facin perdre les arrels i som un poble mestís com pocs. Cal donar-los l'opció a conèixer bé i sense enganys la ideologia catalanista d'esquerres, perquè siguin ells els qui decideixin si viuran millor en uns Països Catalans independents o no.