martes, 11 de agosto de 2009

Passeig d'Ernest Lluch

Fa prop d'un any, vam tenir una reunió de veïns al nou edifici Gaia, amb el cap del Campus de Terrassa i el Regidor de Districte I Xavier Martín, ara regidor de Comerç.

Recordo perfectament com al terrat de l'edifici Gaia, els veins miràvem el futur Passeig Ernest Lluch, encara en obres, i una veina li pregunta al regidor, allò serà un carrer amb trànsit?? i va contestar, no, serà un passeig per anar des de l'estació a la zona del Campus de la UPC, serà peatonal, i dubtava si s'enllaçaria amb un carrer vertical entre els carrers Miquel Vives i Francesc Català-Roca.

Fa prop d'un mes, les obres al passeig arrivaben al final, després de posar una estació elèctrica sota terra i envoltada d'una capa enorme de formigó armat, a mi personalment se'm feia extrany que allà poguessin després, plantar qualsevol tipus d'arbre o planta com segons semblava hauria de ser el passeig.... però si ho va dir el regidor....
Dies després veiem com afegeixen una capa negra d'asfalt dispers, i el meu pare va dir, aquí segur que hi fan un pàrquing!! no home no!! vam saltar me mare i jo! si aquí faran un passeig peatonal! i diu: i l'asflat?? li dic.. home no és un terra d'asflat sinó una capa, possiblement per aillar la estació elèctrica... no vam aclarir res i la discussió va deixar pas al temps que resoldria els dubtes....

Dos dies després, veiem incrèduls com els camions i les màquines d'asfaltar continuen treballant, i aquella capa d'asfalt per aillar, començava a ser preocupantment gruixuda... l'endemà unes ralles blanques pintades sobre l'asfalt confirmaven la pitjor de les hipòtesis, un pàrquing per la UPC!

Moltes gràcies regidor Xavi Martin!! així es fa política, dient-li a la gent el que vol sentir, encara que sigui mentida, marca de la casa (PSC)!

P.D: Tinc entès que l'Ernest Lluch fou un polític important en els anys de la transició, si més no important pels socialistes! així és el carrer que homenatja aquest polític assassinat per ETA, penso que és trist!

No hay comentarios: