viernes, 29 de julio de 2011

Cap pena pel Nuñez

Això és el que en certa manera donava a entendre un locutor de ràdio ahir a la tarda...

Feia entendre que el "pobre" Nuñez "tan estimat" per Catalunya per haver estat el president del Barça i també gràcies a Crackòvia, és una commoció que hagi d'entrar a presó...
Després de sentir aquestes barbaritats, és allò de: -Pareu les màquines- si aquest constructor ha evadit impostos per un valor que xifren d'astronòmic, aquest delinqüent (per molt president del Barça que hagi sigut, i per molt riure que en Latre faci amb el seu personatge) no és mereix res més que el càlid terra de la presó i la tendresa dels barrots d'acer.
Per culpa de personatges com aquests, la pressió fiscal recau encara més sobre les classes mitges i baixes.. si les empreses grans i les grans fortunes aconsegueixen evadir impostos.. qui paga les despeses de la Generalitat?? la gent, el poble.

Cal saber diferenciar l'afecte a un personatge públic, del deure ciutadà de qualsevol català.. algú que no paga els seus impostos, és per mi un traïdor, un lladre..

Estic segur que si acaba entrant a la presó, li hagués agradat pagar els seus impostos per nombrosos que fossin, potser les presons ara serien més acollidores.

No hay comentarios: