viernes, 18 de noviembre de 2011

Una oportunitat per actuar!

Aquests dies estem veient com "els mercats" i darrere d'ells la Merkel i en Sarkozy estan fent cops d'estats d'una forma molt sutil i segons ells "necessària". El millor de tot és que amb una paraula fan embadalir a mitja Europa: "tecnòcrates" els que s'ho creuen es mereixen un #etfelicitofill.

A mi em produiria una impotència enorme que algú de fora canviés el govern del meu país! Per si algú no se n'ha adonat, n'Artur Mas i la colla del #governdelsmillors no són de la meva estima ni admiració, més aviat tot el contrari. Però davant de tot per mi (i ho hauria de ser per tothom) són el govern del meu país! i en cap cas, un brooker de NY o la presidenta d'Alemanya pot canviar la decisió del poble català! En cas que per un motiu o un altre, la Gene se'ns omplís de "tecnòcrates" sentiria impotència, ràbia i moltes ganes d'actuar! com fos! però per sobre de tot qui dorm a la Generalitat ho decideix el poble i ningú més!!

En aquestes situacions on un govern (espanyol o català) decideix coses com les retallades en sanitat, educació, universitats, recerca, dependència, sento impotència! i som molts els que ahir vam fer vaga a les universitats per denunciar que ens estan fent pagar als futurs llicenciats els plats trencats! i la mala gestió universitària! i malgrat haver fet vaga, avui 18N continuo sentint-me malament, perquè sé que malgrat les aturades cap "dels millors" farà res!

Companyes i companys! el 20N podem actuar! en aquesta democràcia són poques les vegades que ens deixen actuar als ciutadans! no la deixeu de banda! voteu!
Els resultats electorals del 20N poden aturar en part les retallades!! si CiU pateix una davallada considerable posarà el fre en les retallades doncs veurà que tenen un efecte evident sobre els resultats! és necessari i primordial per tots els que lluitem per l'escola, la sanitat i la universitat que CiU a sobre no es vegi recompensada amb un augment dels vots!!

D'altra banda, teniu la oportunitat de votar els partits que més possibilitats tenen de treure diputats a PSOE i PP que són els partits petits us deixo un estudi per trobar quin partit té més fàcil treure diputats als dos grans: http://aritmetica20n.wordpress.com/calculos/

A Barcelona si us hi fixeu ERC només necessitaria uns 5500 vots per treure un diputat més, (tot i que posi que és la segona millor opció, en realitat és la primera, ja que a ICV li en falten 50.000, un error?)
El mateix succeeix a altres províncies:
Girona 13.000 vots!
Lleida 26.000 vots!
Tarragona 36.000 vots!
Al País Valencià ERC ho té molt difícil per treure representació i a les Illes igual.

Podem dir doncs, que al Principat ERC és la opció que més mal pot fer al PSOE-PP-CyU doncs en temes transcendentals o "renovadors" fan pinya en pro de l'status-quo de que no canvii res, doncs a ells ja els hi va bé!

La irrupció d'Amaiur i de ERC al congrés dels diputats, pot ser no només divertida sinó que donarà un bri d'esperança per aquells que no ens conformem amb l'alternança PP-PSOE i el suport incondicional de CyU!

Diumenge teniu la opció de donar un cop a les regles de joc! no us quedeu a casa, podem guanyar, però us necessitem a tots! contra els mercats! contra els lobbies empresarials i per defensar la bona gent dels Països Catalans que podríem ser molt més del que ens deixen ser!

Diumenge voteu ERC!

No hay comentarios: