martes, 3 de julio de 2012

Relats de Festa Major

Estem a dilluns de Festa Major!
Des de divendres que ha començat la festa, els dies han estat més intensos que mai, començant amb grans il·lusions i espectatives que poc a poc es van anar tombant i caient, fins augurar un panorama desèrtic!
És però l'esperança i potser un toc de sort i de bona gràcia que ha fet trobar en els moments més tristos el bri d'il·lusió per seguir endavant i trobar que al camí malgrat les ombres n'apareixen clarianes.
Ha estat aquest 2012 un comú denominador, l'#iniestazo! és a dir, trobar en el moment que creus que ja està tot perdut el millor dels resultats! aquella fita que et crea una sensació tan intensa...

Aquells moments màgics en que escoltant un cançó al mig de la teva ciutat s'atura tot i només hi ets tu! o baixar a plaça i veure una magnífica jornada castellera amb els Minyons de Terrassa, els Castellers de Terrassa i la Colla Jove Xiquets de Valls, o fer els tradicionals macarrons del JTTP després d'un any molt dur, però ensortir-te'n de la millor manera i al temps de descompte! :-) O pujar una nit de lluna plena on tramuntàrem la carena fins arribar a la Mola amb la avui ja constituïda Vella Guàrdia dels Carboners de Terrassa, un orgull ser i gaudir d'allà on tres pins fan un bosc espès!

No hay comentarios: