lunes, 14 de julio de 2008

Acampada Jove

Després d'una setmana prou intensa amb la Festa Major de Terrassa, el "Jove Tu També Pots..." tacant-la amb un fenomenal concert d'Obrint Pas, les JERC-Terrassa, vam marxar cap a Sant Celoni on s'organitzava l'Acampada Jove.

Jo com molt altres militants de JERC, estàvem a la organització de l'esdeveniment, nosaltres però teníem uns horaris, i havíem d'encarregar-nos de les barres, seguretat, etc, depenent de la persona.
En tot cas, vam tenir moment bons i moments millors. Ja feia temps que tenia ganes d'assistir a una concentració d'aquestes, acampada, concerts, amics i amigues... trencar una mica amb les constants festes a discoteques, o grans concerts que tot i l'aglomeració de gent priven de la relació personal, ja que amb no sé quants Kw de potencia en amplificadors, fan impossible qualsevol conversació... a l'Acampada en canvi surt el millor de tothom.

Un moment màgic va ser Dissabte a la nit.. cap a les 19, va començar a ploure, i finalment va tenir que suspendre els concerts i desallotjar tothom al pavellò municipal de Sant Celoni.
Quan allò podia haver estat un moment de crisi, jo i altres acampats, vam treure les gralles, i en qüestió de 5 minuts, la zona d'Acampada 1, estàvem ballant al so de la més pura música popular. Fet totalment impossible en discoteques, o concerts... allò va ser un sentiment preciós, veure com a la gent tant se li en fot, si sonen uns o sonen d'altres, al final tot som joves, i estem allà per divertir-nos, i si uns fan gresca els altres s'apunten i canten allò que toques!! enfi... sensacional!!

Acampada per molt anys més!!

No hay comentarios: