lunes, 7 de julio de 2008

Recull d'aventures

S'acaba Festa Major, després de tres dies espectaculars, avui he tornat a la feina.

Les nits al JOVE TU TAMBÉ POTS... "ALLIBERAR EN FRANKI" han estat com ho solen ser, esgotadores, 6 hores servint begudes a la joventut terrassenca afamada de festa. Certament aquesta edició m'he adonat, de la importància que té el "Jove" pel jovent de Terrassa. Aquest és l'únic esdeveniment amb cara i ulls que s'organitza a la ciutat, la resta de bars, zones d'oci, discoteques, sales de festes, etc. venen continuament boicotejades per l'Ajuntament, limitant les places d'aparcament, limitant horaris, denegant permisos, o com intenten fer amb el Jove, disminuint pressupost. Tot i així les JERC continuen impulsant el Jove, des del Consell de la Joventut, juntament amb la resta d'entitats que el composen.

Però Festa Major no ha estat únicament el "Jove" tot i que ha estat una part prou important del temps. Tot comença amb la baixada del Drac, i la festa que segueix, bastoners, gegants, nans, ballen al so dels Ministrils del Raval, gran grup de música tradicional catalana, que han recuperat antigues dances i musiques terrassenques, deixant així una reliquia en mans de tots els terrassencs!! Un cop descobert el capgrós de l'any, la Festa comença!!

Diumenge al migdia vaig assistir al Raval de Montserrat on Minyons, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, i Castellers de Terrassa, oferien una actuació castellera d'alt nivell.

Avui dia 7, festiu a Terrassa, però laboral per la Diputació de Barcelona, i per tant pel PVI, hem fet jornada conjunta, és a dir, avui anàvem els dos informadors de cada unitat. Aquests dies són molt fructífers, ja que es comparteix informació sovint vital pel dia a dia. A més al vespre ens han reunit al parc de Bombers de Bellaterra, per comentar-nos algunes coses.

Us deixo un seguit de fotografies dels últims dies.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Un amic meu vol matricular-se en Disseny de mobiliari al Vapor Universitari.

Saps si està bé?

Eduard González dijo...

Ostres, doncs no en tinc ni idea.. ho sento;-)!!