sábado, 11 de julio de 2009

Finançament

Són les 19h del 11 de Juliol de 2009. Fa dues hores que la direcció nacional de JERC està reunida a la Seu Nacional, cal decidir que s'ha de fer davant el nou finançament.

Aquell nou finançament que no es va incloure a la negociació de l'Estatut, perquè un "indeseable" (en nuñetà!) es va abaixar els pantalons i en va pactar un a la baixa, totalment inservible! A hores d'ara la situació és preocupant, la Generalitat de Catalunya necessita endeutar-se per cobrir les mancances mínimes i afrontar la crisi.

Potser penseu que això no us afecta, o voleu pensar en un estat espanyol superior a aquests petits enrenous que només interessen als "nacionalistes".
Doncs us equivoqueu de totes totes!! ja que sense anar més lluny, la llei de la Dependència, la llei que ha de cobrir les necessitats dels nostres familiars i amics dependents, no es podrà aplicar si no hi ha un bon finançament, però també la sanitat, els serveis socials, etc...

Hem vist que la sol·lució de l'estat espanyol és donar diners al toxo, arreglar boreres i asfaltar carrers, la política de tota la vida del PSC de Terrassa... "li asfalto el carrer senyora, però recordi de votar PSC!"

Sigui com sigui, demà ERC decidirà, des de les JERC penso que la opció es força unànime, si més no al Vallès. 3.800Milions d'Euros, a 3 anys o no hi ha acord i no demanem res més del que està escrit en una llei que es diu Estatut!! si fos per nosaltres tindríem tots els imostos que genera Catalunya, amb un estat modern que garantís la eficàcia dels recursos pròpis!

En conlusió, ja ens va bé que els mitjans de comunicació estiguin a la seu d'ERC esperant la resposta... ens dóna força com a partit, per decidir quin finançament cal, ERC està al govern! (almenys ja no podrem dir que no val la pena estar a govern..)

2 comentarios:

Carles Oriach i Font dijo...

Vinga, que punxo! :p

Com s'entén que en un mateix apunt hi diguis: "Aquell nou finançament que no es va incloure a la negociació de l'Estatut" al principi i "no demanem res més del que està escrit en una llei que es diu Estatut" al final? Està o no està a l'Estatut el finançament?

Eduard González dijo...

El finançament que es demanava des d'ERC no hi és!! ja que en Mas va pactar-ne un a la baixa (el k ara s'aplicarà) així que és força trist que ara CiU digui que és un mal acord, quan no es pot demanar més perquè és el que en Mas va pactar...