miércoles, 28 de octubre de 2009

ERC per la transparència!

Una de les moltes virtuts que té aquest partit és la transparència!! i dies com avui és quan un pot respirar tranquil. Mitja regió metropolitana de Barcelona està tremolant, Santa Coloma ha estat el detonant, però espereu que vinguin cap al vallès occidental, amb pobles com Viladecavalls on el mateix alcalde va suïcidar-se en sortir a la llum unes factures "extranyes". Terrassa i Sabadell han estat governats pel PSC des de fa molt temps, i això és pràcticament garantia de vicis i mals costums que prenen els funcionaris i els governants... és qüestió de temps que surti tot a la llum.
Com ha dit en Jordi Pujol si continuen tirant de la manta no quedarà res! cert! PSC i CiU es veuran fortament tacades de tota aquesta merda!

Recordeu allò del partit de "les mans netes" que va proclamar Carod-Rovira abans del primer tripartit?, ara aquelles paraules comencen a pendre cos, ara és quan més que mai prenen sentit! A això es referia Carod, a que ERC no accepta diners anònims, aposta per una oficina antifrau, aposta per regular el finançament dels partits, aposta per limitar la despesa de les campanyes polítiques... etc.

Una dada molt forta és que Unió Democràtica de Catalunya va perdre el 60% de les donacions anònimes després de sortir del govern de la Generalitat. Em fa l'efecte que les comissions del 3% que desvelar Pasqual Maragall es quedaven curtes.

Espero que en Garzón continui fent feina!

No hay comentarios: