jueves, 29 de octubre de 2009

La cresta socialista

A Catalunya Radio, s'ha canviat la crosta nacionalista per la cresta socialista i sinó atents a això.

Fuentes ha pogut parlar amb Miquel Iceta (àudio) amb qui ha estat suau com un gatet, arribant fins i tot a 'celebrar' l'actuació del PSC anunciant que si els seus militants són imputats els suspendrà i apartarà del càrrec. A més, Fuentes ha posat el focus en l'exdiputat del PSC, Lluís Garcia, deixant en safata a Iceta fer una llarga exposició dels motius pels quals, santament, el partit va expulsar-lo.

També ha parlat amb el secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, (àudio) amb qui no ha estat tant suau destacant que -a diferència dels socialistes- no han anunciat mesures disciplinàries contra Macià Alavedra o Lluís Prenafeta quan no tenen cap càrrec al partit. Tot i no voler relacionar el cas de Santa Coloma de Gramenet amb el 'cas Millet' i les donacions a Colom i la Trias Fargas, Fuentes ha tornat a collar al màxim Felip Puig per deixar en evidència un cop més que CDC no accedeix, per ara, a retornar els diners al Palau.

Quina fàstic enserio, us recomano escoltar els dos talls, primer el d'Iceta i després el de'n Felip Puig, perquè té delicte com li deixa xerrar a l'Iceta i com, pràcticament li fot la bronca a en Felip Puig... per flipar!

Com ja he dit algun cop, neu amb molt de compte amb els mitjans de comunicació.

4 comentarios:

Rafael del Barco Carreras dijo...

MACIÁ ALAVEDRA, LUIS PRENAFETA, FÉLIX MILLET... Y NARCÍS SERRA,

VERSUS LA CAIXA Y CAIXA DE CATALUÑA.



Rafael del Barco Carreras



Como en tiempos de Franco, para entender algún escándalo, o cualquier noticia, tipo MATESA (el primero publicado y formando escuela) se ha de leer entre líneas esperando que los grandes grupos político-financieros en su lucha por zafarse culpando al sumsumcorda suelten la suya. Aquí en Cataluña la corriente sanguínea social, o sea, el dinero, pasa por casi un solo corazón, ¿o tan solo UNO?, y por lo tanto el DICTADOR (oscura mesa de tres o cuatro personajes) dicta o inspira lo publicable. De no obedecer, lo sabe cualquier MEDIO, la publicidad, los créditos y las subvenciones desaparecen. Pero ahora los lectores tenemos la suerte añadida de que escaseen las fuentes de financiación y los MEDIOS de cualquier grupo se cabrean y sueltan alguna verdad más de lo acostumbrado. Y además existe INTERNET.

No he podido evitar la varias veces repetida parrafada anterior porque de entrada la detención de ese par de rasputines, supuestos aprovechados y mangantes, muestra, como no podría ser menos, por un lado la intervención de la CAIXA DE CATALUÑA, y por otra la posición de LA CAIXA en la terrible situación financiera que arrastramos. PARO Y QUIEBRAS.

Si leyendo entre líneas las declaraciones del Director General Adjunto de LA CAIXA, Juan Antonio Alcaraz (que debería multiplicar por 10 las 112.000 viviendas vacías recién construidas), confirmamos el alcance de LA GRAN BURBUJA, o sea, a quien se deben esas hipotecas concedidas tras las RECALIFICACIONES FRAUDULENTAS, y por tanto donde se halla el vértice de TODA CORRUPCIÓN (si no hay dinero no se materializa), por otra, en cuanto a CAIXA DE CATALUÑA (la de NARCÍS SERRA) descubrimos conexiones menos teóricas, reales. ESPAIS, INMOBILIARIA ASOCIADA, con presidente Luis Casamitjana detenido, y director general, Rafael González Tormo, antiguo gerente de la sociedad municipal 22@Barcelona, y a través de INVERCARTERA, sociedad de CAIXA DE CATALUÑA, en WEBLINE INVEST, que preside MACIÁ ALAVEDRA, y con otro miembro célebre (los hay más) en el Consejo, FÉLIX MILLET.

Leer detenidamente (entre líneas), porque el culebrón solo ha hecho que empezar, los tres artículos de EL CONFIDENCIAL que repito por su importancia EN CATALUÑA en www.lagrancorrupcion.blogspot.com. Y si cuando se iniciara el CASO MARBELLA escribí que eso era un juego de niños... ahora aseguro que lo de GURTEL y hasta la lucha a por la CAJA DE MADRID... lo es de bachilleres... comparado a BARCELONA, la ciudad con más abogados por metro cuadrado y habitante, puede que del Mundo.

Anónimo dijo...

Ei, sisi
a Matadepera ens hem d'activar una mica, haviam si abans d'acabar al mes tornem amb l'activitat!

Per cert, sobre el que escrius de CATradio, sou vosaltres qui maneu i hauríeu d'evitar que això passés. Si no ho eviteu i tota la queixa que en fa al partit és un escrit al blog, feu menys coses que estant a l'oposició i tot! Ara no us podeu queixar de res i, a més, no heu canviat res (bé, manen sociates i no CiU).


et poso un enllaç des del meu blog.

cuidaa't!

Eduard González dijo...

Ei Marc!

Mira realment amb 20 diputats no manes! simplement et deixen fer algunes coses i les fas com pots i com et deixen! Per manar a Catalunya necessites 65 diputats! i en el moment que no el tens i has de pactar tot es complica...

D'altra banda trobo lleig que el partit que mana domini els mitjans públics, no en sóc partidari, i espero que ERC no ho faci mai!

Apa: Salut!

Anónimo dijo...

òbviament, amb 20 diputats no manes. Només cobres.
I em puteja que això ho faci un partit com ERC que fa temps se'ns va vendre que era un partit diferent ja que volia la ruptura amb Espanya, que no creia en aquest Estat, que no anava a manar sinó a fer polítiques independentistes i d'esquerres, etc...

però no, heu demostrat que sou igual que la resta de partits. No diem que feu menys del que podríeu fer, sinó que heu triat un camí que no és el que volem.

salut.