sábado, 10 de abril de 2010

15 - SKATEPARK X TERRASSA

El projecte numero 15 de la Consulta Ciutadana és la Construcció d'un Skatepark al Parc de Vallparadís.

Les JERC ja fa temps que treballem en la construcció d'un Skatepark a la ciutat, de fet fa més d'un any que ja vam fer una roda de premsa després d'haver-nos trobat amb diferents entitats del món de l'skate, BMX, etc.
Fa un any ens vam trobar aquestes entitats, que havien parlat amb diferents estaments de l'Ajuntament per mirar de fer aquest skatepark, i tots els van dir que no, sense ajudar-los en res, i l'únic que els van dir és que recollissin signatures per parlar amb l'Alcalde... això és lamentable.. després diuen que hi ha desafecció de la política.. però si qui ha de donar respostes només es passen la pilota els uns als altres...
Nosaltres vam fer la roda de premsa, i vam obrir el debat, en els següents mesos, van sortir diferents articles d'opinió, i fins i tot l'editorial del Diari de Terrassa va tractar el tema, també ho va fer el de l'Avui Terrassa i sembla que el projecte va anar agafant cos.
Finalment Egaraskate va apostar per presentar aquest projecte a la Consulta Ciutadana sobre els Pressupostos i de fet avui farem l'acte central de campanya, a la plaça Ricard Camí, per unir tot el món de l'skate i donar a conèixer la informació sobre la votació.

Aquest projecte és en tota recla un projecte pels joves, ja no només pels que patinen, perquè aquests evidentment tindran un espai on poder patinar, i qui més qui menys coneix algú que patina, però sobretot és un projecte del JOVENT TERRASSENC és a dir, un grup de joves que s'han mogut per aconseguir-ho i per aquesta raó les JERC els hi hem donat suport, i esperem que molts altres joves de la ciutat també ho facin!!

VOTA EL 15

2 comentarios:

Unknown dijo...

Ei penyaaaa mentres possen el park ens troblem els dies 3 i 4 de Juliol al Parc del Forum de Barna:

7 disciplines esportives, 200 riders profesionals, 500 riders amateurs, concerts, bungee, competició de finger skate, graffiti o sigui 70.000 m² de liarla parda.

I totes les zones están obertes al ús públic. El mes gran street park d Europa.

Hi ha un grup al face per si us interesa:bwww.facebook.com/pages/Barcelona-Extreme-Sports-Festival/51007368461
i també a www.keteke.com

P.D: Per cert son 12 Euros/ día, 18 € els 2 díes ;)

Anónimo dijo...

Hola ahora te informo del Street Tour una gira x todo el panorama Español.Este finde estarán en A Coruña y luego se van moviendo mira las ciudades q tienes alguna cerca saca el skate a pasear!;)http://news.keteke.com/