domingo, 9 de mayo de 2010

Romeo & Juliet



Romeo & Juliet, va ser la banda sonora d'un dels moments més intensos de la meva vida, no només per allò que vam fer, que va ser tot el possible, sinó pel que podia arribar a significar, dies sencers treballant i pensant en solucions als molts problemes que ens vam trobar i que al final van esdevenir impossibles de solventar si no era com tot en aquest món, per mitjà de diners!! i que evidentment no tenim.
Però si algo tenim és la nostra marca de lluitadors/es, de treballadors/es, i estic convençut que tard o d'hora amb més o menys diners, aconseguirem fer el millor i més gran projecte que el jovent terrassenc podrà dur a terme, autoorganitzant-se, i treballant en equip. Una sensació la de col·laboració i treball en grup, que realment no es pot explicar si no es viu i penso que no s'aprèn ni a l'escola ni a l'universitat!! el somni d'assolir un objectiu comú és una energia que fa treure el bo i millor de cadascú de nosaltres i que més enllà del que diuen les paraules, s'ha de viure!
Avui pràcticament un any després de l'inici d'aquell projecte encara se'm posa la pell de gallina en veure aquell ambient.
Sou molt grans!!

Tard o d'hora engegarem els telers!;-)

No hay comentarios: