miércoles, 12 de mayo de 2010

T'adones amic?!



T'adones company, que a poc a poc ens van posant el futur a l'esquena, t'adones amic? t'adones company que ens el van robant cada dia que passa, t'adones amic??

T'adones company que després d'un any i mig posant els diners a les butxaques de banquers i constructors perquè aquests no notin la crisi, amb el Plan E i fons estatals d'ajuts a bancs i caixes ara ens fa pagar al poble els seus errors? t'adones amic?

T'adones company, que seran els nostres avis dependents, els pensionistes i funcionaris els que ara hauran d'apretar-se el cinturó? T'adones amic?

T'adones company que quan en ZP diu que el 35% de l'esforç l'haurem de fer les Comunitats Autònomes, s'està referint a que serà Catalunya la que un cop més li haurà de treure les castanyes del foc?, que serem nosaltres els que haurem de patir un dèficit fiscal encara més gran? t'adones amic?
T'adones company que el que hem aconseguit per Catalunya aquests anys (el nou finançament, l'estatut que obligava a l'estat a invertir un 18% del PIB català en infraestructures, la llei de dependència, el fons per la immigració, entre d'altres) acords postius per Catalunya que es veuen ara troncats per la necessitat d'estalvi de l'estat??

T'adones amic que ens roben i encara ens volen robar més?? t'adones company que ens cal esdevenir INDEPENDENTS?


Eduard González,
Portaveu de les JERC-Terrassa

No hay comentarios: