viernes, 2 de noviembre de 2012

Kamikaze Socialista

Quan el nom del nostre Alcalde, Pere Navarro, va ser un dels "nominats" a dirigir el PSOE català, amb l'objectiu d'enfortir-lo i aixecar els ànims entre l'electorat socialista vaig pensar: "no saben el que es fan".

A la ciutat de Terrassa fa molts anys que coneixem en Pere Navarro, bé, potser és més correcte dir que fa molts anys que veiem en Pere Navarro, perquè conèixer l'ambigüitat personificada és si més no difícil i és que sempre s'ha dedicat a no mullar-se, a no decidir a tapar qualsevol conflicte que hi pogués  haver a la ciutat amb diners, afavorint aquells que el voten o li mostren el seu suport, assistint a tot tipus de sopars i actes diversos repetint un any i un altre el mateix discurs (si funciona no canviis -deu pensar-)

I així ha sigut amb el pas del temps la política de'n Pere Navarro a la ciutat, regalant el bus al jubilats en campanya electoral, malgrat després la broma li costés més de 2milions d'euros a l'any, fent plans de participació que no s'han executat, fent conferències on del que es deia no es feia ni la meitat, prometent a peu d'urna allò que la gent demana.

Fer aquesta política a una ciutat li ha funcionat, però a nivell nacional no n'hi ha prou amb dir que sí a tot, t'has de posicionar i mullar i això no ho ha fet mai i així li va...

Personalment m'estimaria més un Alcalde (sigui qui sigui, del color que sigui) que estigués al 100% per la seva ciutat, que la visqués, la sentís i la intentés millorar amb totes les seves forces. Malauradament no és el cas de'n Pere Navarro, ell ha estat un alcalde de fer-se fotos, de passejar-se però no de solucionar problemes, sigui perquè ell no ho vol, sigui perquè no li han deixat fer els que té darrere, que són els que realment governen la ciutat.

Sigui com sigui, estic content de la contribució terrassenca a la independència de Catalunya, l'últim gran polític de nivell nacional i terrassenc va ser l'Alfonso Sala i va ser-ho per carregar-se la Mancomunitat. Pere Navarro com a mínim s'està carregant el Partit Socialista Obrero Español de Catalunya, benvingut sigui!

No hay comentarios: