viernes, 25 de enero de 2008

Ser Basc, és delicte!!

Si, pel que es veu, ser Basc és punible per la llei.
Pensareu que són rucades, però és ben cert que ultimament degut a la proximitat de les eleccions el PSOE ha prés la desició d'ilegalitzar formacions polítiques, de condemnar il·lustres personatges de la vida política basca, així com de sospitar de tot aquell que sigui basc i que no pensi en "una grande y libre". Aquest joc el van començar amb batasuna, i ara el continuen amb ANV, i EHAK.
Francament desconec si són o no són cómplices de la formació terrorista, però el que es ben clar és que no s'esforcen gaire a saber-ho, ni a transmetre a la opinió pública que il·legalitzen un partit per col·laboració amb banda armada, sinó que intenten o (deixen entendre) que així il·legalitzen les idees independentistes basques... suposo que amb la finalitat de treure'n un rédit electoral...

Decididament els espanyols estan perdent el nord, penso que ni embolican els nounats bascos amb una bandera espanyola aconseguiran una Euskadi menys independentista, no se n'adonen que com més estrenyen la corda dels nacionalismes, més créixen.

No hay comentarios: