viernes, 21 de marzo de 2008

Extremistes religisos.

Ara sembla que l'únic extremisme religiòs que existeix és el musulmà, i mig món posa el crit al cel quan veu segons quines imatges de gent flagelant-se, o resant a la Meca, o d'aquets terroristes islàmics que es suiciden pel seu Déu.
Avui però qualsevol de vosaltres pot mirar al telediari, com els presentadors, reporters i entrevistats expliquen amb aquell ferbor tan catòlic i espanyol! les seves processons, les flagelacions i els peregrinatges que alguns espanyols han fet!! i ells tan orgullosos d'això. No us recorden pro a les procesons i el ferbor musulmà?? per mi no hi ha cap diferència entre els musulmans, els hebreus i els cristians, tots ells són monoteístes i no accepten cap altre fe.

És trist però veure com aquesta gent és religiosa nomès quan toca, ja que dimarts vinent (pròxim laborable) sortiran al carrer com qualsevol altre dia, tan insolidaris com ho han estat sempre, tan crítics amb els musulmans com abans de setmana santa. Enfi, és trist que se li doni tanta cobertura, quan en canvi al Tibet, Xina està ficant l'exèrcit i "frenant" (a la seva manera) els exaltats.

2 comentarios:

wella dijo...

Jo de la setmana santa sols em quede amb les imatges. Visualment, és molt atractiva. Al marge de lo que represente.

O sóc jo la única q veu la fotografia q has posat preciosa?

Eduard González dijo...

Visualment si que ho és de maca, però sovint costa de separar la imatge amb allò que representa..

merci, per passar-te;-)!