lunes, 6 de octubre de 2008

Contra les injusticies!!

Si hi ha alguna cosa que em fa ràbia, són les injustícies!!

Ja vaig exposar el meu malestar per l'empresonament de'n Franki, company al Consell de la Joventut de Terrassa i en l'organització del Jove Tu També Pots... que es fa per Festa Major.

La forma de fer de la justícia els últims anys, consisteix en acumular denúncies per tonteries, però que els permet engarjolar algú, quan volen!, són denúncies que no tenen cap prova, però es basen en l'acumulació... és com un jugador de futbol que fa moltes faltes, totes de poca importància, i algunes probablement no són ni falta, però que si l'àrbitre té algun prejudici contra tu doncs a la que en fas 3 t'amonesta i si hi tornes, et treu vermella!!

Doncs és el mateix, joves que entenen que és més productiu okupar una casa abandonada i fer-hi activitats, xerrades, esplais, punts de trobada, debats, etc... és a dir utilitzar-los com a centres socials!! abans que quedar-se de braços plegats a casa fuman porros, emborratxant-se cada cap de setmana o jugant a la play...
Aquests joves actius s'els persegueix!! i a Terrassa tenim un exemple amb el cas conegudissim del Franki!!

Sort que la bandera estripada va ser la espanyola, perquè arriba a ser la de Terrassa, la Europea o la Catalana i l'haguessin engarjolat igual i s'haguès quedat sense suport mediàtic!! Quan a més, no va ser ell!

Per això i per denúnciar que aquesta setmana es durà a terme un judici contra 28 joves que van okupar una casa abandonada al carrer del Puig Novell, on hi van fer un centre social, i on per alguns anys uns joves van poder somiar la llibertat que el sistema no els proporciona.
Lamentablement els okupes van ser denunciats i ara jutjats (demanen 4 anys i mig de pressó), la casa fou enderrocada i total per deixar un solar a les rates i continuar especulant!!


AIXÒ ÉS UNA INJUSTICIA!!!!!!!


Què pensa la gent - Pirats Sound Sistema

No hay comentarios: