jueves, 9 de octubre de 2008

Llibertat

Això és el que ha decretat la justícia! cal dir que un paper, ha alliberat 28 joves d'anar a la presó.
La fiscalia no ha sigut capaç de trobar "el paper" on deia de qui era propietat l'edifici del Kork III i per tant no els han pogut condemnar per usurpació de bens immobles. Tot i així encara van voler mantenir els càrrecs d'agressió i desobediència a l'autoritat.
Però si la casa no és de ningú? per quina raó els han de treure d'allà?? Doncs tot i així els van treure i per la força! Aquest cop la policia no se n'ha sortit amb la seva, i no han estat capaços d'aportar proves de les suposades agressions, a més hi ha hagut contradiccions entre els agents i tot plegat ha donat força als advocats del moviment okupa.

Personalment no formo part d'aquest moviment, i dubto que arribi mai a formar-ne part! però són joves, són de Terrassa i lluiten pels seus ideals, i per tant són companys de trinxera!!

Salut!

1 comentario:

AS dijo...

Es curiós, perquè precisament el pis patera més gran de tot Terrassa és... l'Ajuntament! Amb 160 persones censades allà. No sé pas com s'ho deuen fer al matí, quan tothom ha d'anar a pixar i rentar-se les dents en un sol lavabo...hahahaha