viernes, 20 de febrero de 2009

L'alternativa fa pudor

Tot va començar a l’Acampada Jove de l’estiu passat, un festival organitzat per les JERC, i l’únic que aposta fermament per la llengua i la cultura catalana! Aquest missatge ha arrelat entre els joves catalans, i aquells que s’autodenominen “purs” (dels que l’amic Roger Tugas parlava fa un temps) també van venir a gaudir de la música i de les activitats que amb molt d’esforç les JERC vam organitzar i fer possible.

Allà van venir tot un seguit d’energumens, a “rebentar” l’acte, criticant tot el que trobaven per davant, a la crida “fora botiflers” pintant tot el mobiliari que combinés amb un “edding” negre.

Sincerament…

No em mereix cap respecte, les crítiques, d’uns col·lectius amb l’únic objectiu de “liar-la” com ho estan fent a la UAB, imposant la seva llei a la resta! Utilitzant la violència, en molts casos.

No m’agrada aquesta política d’Edding, despreciant aquells que realment treballen, i busquen el millor pel país i per la societat!

No em mereix cap respecte, aquelles persones, que assegudes a un bar, amb un porro a una mà, i una birra a l’altre, es dediquen a tirar merda a tothom que s’hi acosta! Amb un sectarisme mai vist, que inculquen a tot aquell perdut que no sap de què va la pel·lícula.

No m’agrada que a sobre, facin veure que són la opció que salvarà Catalunya! Que ells immaculats com són es mantindran sempre ferms en la ideologia de l’alternativisme i del catalanisme “pur”. Em recorda a lo de “mans netes”.

No em mereix cap respecte, aquells que plens d’odi i de rancor, insulten sense fonaments tots aquells companys que tard o d’hora van decidir militar a una organització catalanista i d’esquerres, amb una clara projecció política!

M’agradaria veure un dia, com s’aixequen del sofà aquests “purs” i comencen a treballar pels joves i pel país, és aleshores, quan potser se n’adonen que per fer algo, necessites suport!! I se’ls acaba el xollo del sofà, porro, birra i criticar!! És aleshores quan potser els cal pensar!! Però ja serà massa tard, perquè la terra, ja serà lliure!

2 comentarios:

Carles dijo...

Santes paraules!

Malgrat tot, i tot i comprenent la teva ràbia, fa temps que em pregunto:
-quins són els motius de l'èxit d'aquestes opcions "pures"?
-què estem fent/explicant malament?
-quines possibilitats tenim de convèncer/vèncer aquestes opcions?
-què ens uneix i què ens separa?

I no són preguntes retòriques... Ens hi juguem una bona part de la implantació social, i per tant una bona part de les possibilitats d'èxit d'un projecte independentista amb vocació d'hegemonia política!

Eduard González dijo...

És evident que hi ha coses que no estem fent bé.. però tampoc ens podem quedar sempre a la trinxera

temps al temps..

Merci x comentar;-)!