viernes, 27 de febrero de 2009

Psicossisssssssssss!!!!

Això en resum és el que s'ha vingut a dir a la reunió que aquesta tarda hem tingut a la comunitat de veïns...

Alertats per la gran onada de robatoris que es preveu els veïns de la meva escala han decidit fer una reunió de veïns, on debatre el tema de la seguretat..
Resumint, fa poc més d'un any, érem una comunitat de veïns normal! molt gran, pk és un edifici alt, però tots tranquils i tal.. en un estiu hi van haver dos robatoris.. cosa que va alertar al veïnat, evidentment vam prendre mesures, es va recomanar tancar les portes de casa amb doble pany.. etc.. fins aquí direm que és lògic!
Després hi va haver un altre robatori.. i devien fer-li a algú que cridava molt, perquè en aquestes reunions es segueix la norma de qui més crida més raó té! i dit i fet! fa poc més de 2 mesos vam passar a ser una comunitat de veïns blindada.
Ara comptem amb 4 càmeres de seguretat!!!!! i un pany a la porta que ha costat 800 eurazos!!! i més de 6€/clau!! és perfecte!! ara quan es queda oberta per l'aire.. tot i així dóna més sensació de seguretat! només cal veure la porta amb aquell magnífic pany com es balanceja amb el vent! res comparable a com ho feia abans!! (detall: la porta és de vidre..)

Avui s'ha fet reunió perquè han robat un cop més a un altre veí.. no m'estranya esta la comunitat oberta per tot arreu.. amb uns panys de la hòstia! i unes càmeres.. que no enregistren pk tenen el disc dur ple!
Ara hi ha hagut el robatori i els mossos amb prou feines els han demanat les cintes de les càmeres.. però clar.. en un pis de tants veïns.. com ho fas per esbrinar qui és el lladre si no ens coneixem ni els veïns?? enfi..
La solució adoptada per la majoria és tornar a canviar els panys!! cla que sí! intel·ligència al poder!!

També han comentat que controlarem per les càmeres, qui tanca i qui no tanca!! i que se'l multarà... ja nosé si visc a casa meva o a la Barna "pijaprogre" de la Maiol que et multen per respirar més dels cops permesos!!

Jo he proposat fer com el Berlusconi!! veïns armats i al carrer!! fent guàrdies!! clar que sí!! jejeje em sembla que muntaré una empresa de seguretat privada!! com hi hagi gaires comunitats com aquesta.. em faré d'or!! jeje

Lamentable...

1 comentario:

Jordi i Oriol dijo...

eiiiii

he canviat el bloc a sac i ara l'actualitzo sovint :D

petons