sábado, 10 de enero de 2009

Or blanc!

Or és un dels metalls preciosos més valorats, i més coneguts. Sovint se li dóna el nom d'Or, a alguna cosa que també es valora molt com ara l'Or negre (petroli).


Doncs per mi la neu, és l'Or blanc! perquè és aigua (tresor de per si) però a més blanc! llueix quan li toca el sol i enriqueix el paisatge. A més quan cau en zones baixes com la de Terrassa i rodalies, és tota una notícia. El 6 de gener (primer dia de nevada) al Facebook, molts terrassencs exclamaven "Neva!!" i com podreu entendre no és gaire habitual en aquestes terres, trobar Or blanc.

Com que encara sóc novell en els afers de la meteorologia, i no puc dir allò de "no he vist mai una nevada com aquesta" -comentari típic- doncs vaig posar-me les botes (sentit literal) i vaig anar a alguns llocs de fàcil accés amb utilitari per veure de primera mà l'estat de les terres que aquest estiu tant em van enamorar.

Així repartides per aquest escrit, podreu contemplar alguns del paisatges, i indrets, que algun altre cop ja havia penjat en aquest mateix bloc, però ara coberts de neu.

Espero que us agradin, perquè m'ha costat un encostipat!!

No hay comentarios: