martes, 30 de diciembre de 2008

Siembra vientos y recojeras tempestades

Tots, hem vist moltes pel·lícules sobre l'holocaust. La persecució dels nazis sobre els hebreus fou un genocidi en majúscules, indefensable des de qualsevol punt de vista.

Ara bé, perden la credibilitat, quan veus una pel·lícula, per exemple de l'Steven Spilberg, un dels directors i productors de cinema, més pesat amb el tema de l'holocaust, i possiblement el màxim defensor de la cultura hebrea dins del món del cinema. I seguidament en telenotícies, veus com els tancs hebreus s'amontonen a la frontera de la Franja de Gaza, on porten aproximadament 3 dies bombardejant i carregant-se tot el que es mou.
A més, les declaracions dels responsables hebreus, són: Intentarem fer el màxim mal possible....

Personalment estaba sensibilitzat amb la causa hebrea, trobo que se'ls ha discriminat massa, i ha sigut un poble que ha patit, les envejes, i odis dels altres ciutadans.

Però, veient el panorama actual, espero que els companys de la Lliga Àrab els posin al seu lloc, així com la ONU, i veurem si l'Obama que es trobarà d'aquí a dos dies com a president dels EEUU, amb un percal considerable, faci notar "el canvi" i mostri als Israelians, que o arriben a un acord amb els Palestins o hauran de patir un bloqueig. Això és ara inacceptable!!!

En Bush s'acomiada amb el que millor sap fer, la guerra!! l'haurien d'empresonar!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Israel és indefensable mentre no es retiri dels territoris ocupats i no faci cas de cap ni una de les resolucions de les Nacions Unides. Estats Units en són responsables per haver donat patent de cors als governs israelians.

Eduard González dijo...

Sisi, ske penses en tot el que han fet a Iraq, pk en Sadam atacava els kurds (segons EEUU)... i en canvi donen un xec en blanc als israelites... estan sonats!! viam que fa l'Obama amb tot plegat...