jueves, 29 de enero de 2009

Resum...

Fa una pila de dies que no escric, però tot té una raó de ser..

La setmana passada vaig acabar examens, dijous va ser l'últim, Química Orgànica. Després de tot un matí amb sorpresa inclosa (l'Eric, el company ribagorçà era a la BCT estudiant) així que amb ell i en Marc, ens vam fotre a saco amb la química! fins l'hora de dinar..

Després de l'examen, tocada amb la Papallona de Sant Pere! (per cert, m'acabo d'enrecordar que tinc assaig!!).

Divendres amb en Gil de JERC vam anar a fer uns cartells, i unes enganxines quan de sobte, ens vam trobar un ex-militant d'ERC que ens va estar explicant algunes aventures de l'Esquerra de Terrassa. Francament apassionant, amb un regust a decepció habitual en tot aquell que per diversos motius ha deixat de donar confiança en el nostre partit... lamentablement el motiu acostuma a ser un.. i ara no ve al cas comentar-lo.

El cap de setmana fou mogudet, dissabte vam recollir signatures per la plataforma PROU, a la plaça vella, prop de 300 persones van acostar-se a votar per donar suport a la ILP! la cosa sembla que sortirà endavant! Diumenge en canvi, vam fer un acte al Passeig del compte d'Ègara per recordar tots aquells terrassencs i terrassenques que fa 70 anys van haver d'exiliar-se a França. A més vam aprofitar per demanar la retirada del títol nobiliari de Comte d'Ègara al franquista Alfons Sala, així com la retirada del monument que el recorda.

Aquesta setmana tampoc ha estat tranquila, el primer dia, reunió amb Òmnium, certament cal treure's el barret per la feina que aquesta entitat ha fet a la ciutat i pel país. Més tard executiva d'ERC! divertida:-P!

Dimarts, Roda de Premsa per donar a conéixer la nostra voluntat de que s'obri un procés participatiu per la creació d'un espai per als skaters, rollers i ciclistes de BMX!! tot plegat una feina d'unes quantes setmanes que culminava amb la roda de premsa! malauradament no va tenir tot el seguiment que desitjavem, però va venir el mitjà important que és el Diari de Terrassa, va cobrir la notícia força bé trobo jo!

Dimarts al vespre, gran comando pel vallés occidental!

Ahir dimecres va sortir la notícia al Diari, pàgina 7, mitja pàgina per nosaltres!! tot un èxit! jeje vam tenir més espai que un acte de la direcció nacional de les JEV que van fer a Terrassa!!
Felicitacions d'alguns companys d'ERC i l'endemà (avui) al matí, trucada de la secretària del Regidor d'Esports per tractar el tema. Hem sembla que he trobat el taló d'aquiles del PSC de Terrassa, LA PREMSA!!
Perquè fa temps que anem darrera del mateix regidor per altres projectes i tot són llargues!! serà qüestió de fer rodes de premsa! jeje.
(interromp el meu escrit, la trucada de'n George, director de l'IES. Montserrat Roig).
Ahir al vespre, suspenen la reunió de seguiment del pla local de Joventut, i s'aplaça per unaltre dimecres.. cosa que em permet anar a la reunió de JERC, i així explicar algune novetats de la roda de premsa, alguns assumptes interns pel que fa a cartells i tal! tot va sobre rodes, l'acció al carrer pren l'últim punt de l'ordre del dia, i prop de la una del matí tornem a casa amb la feina feta!...
Avui al matí, epistolari amb les companyes del Grup Municipal d'Esquerra, cal difondre la Conferència d'Immigració amb el secretari d'immigració de la Generalitat!! que fa 4 mesos que intento fer!! a falta de 7 dies pel gran dia, cal enviar mails, penjar-ho a totes les webs, facebook, confirmar ponents, etc...
Amb la feina mig preparada, truc de l'Alexandra a les 4 de la tarda... l'Oriol Amorós el dia de la Conferència d'Immigració ha d'anar a Madrid a una reunió..................................................................................................................
A la desesperada busquem algú altre per fer de ponent.. encara està per determinar.. sinó.. caldrà aplaçar-ho!!
(acaba d'arribar mail, la nota de Química II ja està penjada.. però no a la web sinó fisicament a la uni... hi ha cada profe.. que semblen prehistòrics..)

Poc després mail de'n Carles Oriach, president de la JNC de Terrassa, sembla que vol una aliança... mmm (axo sembla l'Age of Empires!!) jejeje té raó! cal treballar plegats en molts aspectes!! espero que poguem fer grans coses junts!

Enfi, fa 10 minuts que hauria d'estar tocant la gralla!!

Apa: Salut i República!!

No hay comentarios: