domingo, 1 de marzo de 2009

Un dia trist...

Miro la portada del directe.cat... i veig 5 coses:

1. El PNB guanya les eleccions pero PSOE i PP poden treure-li la presidencia. Ho faran!
2. Feijoo candidat del PP a Galicia, guanya les eleccions per majoria absoluta! Galicia ha oblidat el Prestige, i el "Nunca Mais". Quina llàstima, Allariz (el poble de la familia del pare) es manté del BNG.. Ourense però es manté del PP.
3. Oriol Junqueras es presenta a les europees com a candidat d'ERC! sembla que tindrà el suport de tot el partit... (com hauria de ser normal). Tindrà el suport del catalanisme d'esquerres??
4. El Barça deixa perdre un partit que tenia dominat i perd davant del Atletico de Madrid... un cop més el "juntos podemos" espanyol, sembla que està guanyant la batalla, si més no la "ideológica".
El poble català, és massa dèbil i crític psicologicament, és allò que sempre dic... un Barça campió d'Europa, està guanyant de 2 al Valladolid al Camp Nou, marca el Valladolid de penal, i al camp en comptes d'animar el millor equip del moment, tendeix al típic: "Ai... que encara ens empataran". Així no guanyarem ni al parxís.

5. Mor en Rubianes.. m'he assabentat mentre esperava que em fessin un bocata al bar del pavelló de Can Jofresa tot guanyant un partit lleig! quina rabia... feia molt que el volia anar a veure... malauradament em quedaré amb el record d'una gran persona de la que he tingut la desgràcia de ser-ne seguidor d'última hora...

Sempre em quedarà el record d'aquest gran humorista. Gràcies Rubianes!



1 comentario:

Unknown dijo...

la veritat que avui és un dia d'aquells que més val pasar pàgina.

Salut!