viernes, 5 de diciembre de 2008

Bono descobrint Amèrica!

Aquest vespre a Cuatro, Gabilondo li feia una entrevista al president del Congrés, José Bono.

Estaba sopant tranquilament.. fent zapping quan he topat amb la entrevista.. li feien en motiu de l'aniversari de la Constitució espanyola. Després de lloar-la molt! Gabilondo li pregunta sobre les autonomies, i el tractament que en fa la Constitució. Bono contesta:

"Yo he sido presidente de Castilla la Mancha, y puedo decir que la descentralización, ha sido el mayor avance que nunca ha tenido Castilla la Mancha. Nosotros nos encontramos una autonomia que no habiamos pedido, pero que nos ha ayudado mucho".

Me aixecat de la cadira!! no donava crèdit al que sentia! en Bono dient que la descentralització, les autonomies, la gestió de proximitat, havien estat un mètode perfecte per la política castellana!
Fa uns dies sentia a la ràdio a l'Ibarra (president d'Extremadura) on deia el mateix, que la seva regió havia crescut moltíssim, i que l'autonomisme els ha ajudat molt.

Què fort! Catalunya i Euskadi, prop de 100 anys lluitant per uns estatuts d'autonomia, i mitja espanya contra ells! per separatistes. Quan s'aconsegueix, no només se'ls dóna la autonomia a ells, sinó que es creen les autonomies i se'ls dóna a totes les regions, el mateix tracte! (café para todos). Aleshores, aquests castellans ancestrals, descobreixen Amèrica!! i veuen que les autonomies milloren la eficiència de les administracions, la política de proximitat, s'encarrega d'afers que un estat central no s'hagués preocupat mai.
Felicitats!! benvinguts a la lluita històrica de Catalunya i Euskadi.

No us resulta hipòcrita que aquests castellans s'omplin la boca per la unitat d'Espanya i el centralisme i quan les nacions com Catalunya, Euskadi i Galícia demanen i aconsegueixen millores a base de moltes crítiques i dures negociacions, d'aquestes millores se'n beneficiïn la resta d'autonomies???

Resumint: hi ha socialistes a Andalusia que han posat a parir l'Estatut Català, Catalunya i els nostres polítics, dient-nos de tot menys solidaris, i un cop aprovat el nostre Estatut de Catalunya, després de retallar-lo, carregar-se un govern i al nostre president Maragall (que tmb hauria de ser el seu, pk és el primer socialista) després de totes les calumnies contra Catalunya. Manuel Chaves (president d'Andalusia i del PSOE) fa un Copiar + Pegar! canvia el nom de Catalunya, per Andalusia, el presenta al seu parlament i s'aprova amb el suport del PP!!!!!!!!!!!!!

Per flipaaaaar!!!!

No hay comentarios: