domingo, 7 de diciembre de 2008

Enterrem la constitució

Si no esteu previnguts davant els mitjans de comunicació, us faran estimar l'opressor i odiar l'oprimit (Malcom X. 1925-1965, activista afroamericà)

Companys, ahir les JERC vàrem enterrar la constitució! en un acte a la plaça del MACBA.
Lluny del que molts mitjans han dit i diràn de l'acte, no és més que una forma per refusar aquesta constitució!
L'objectiu d'aquestes "performance" no és altre que obtenir ressò mediàtic! fer-nos veure! i desencadenar l'odi i la ira d'aquests defensors de la pàtria (espanyola) que tenen un lloc darrera d'alguns micròfons, diaris electrònics i premsa escrita!

Per tant, companys i companyes, no us preocupeu, les JERC no som un partit "extremista", no som "terroristes", no som "nazis", no matem a ningú com molts volen fer creure, ni farem mal a cap persona, perquè per sobre de tot som persones, som demòcrates, més encara d'alguns que en nom de la democràcia, il·legalitzen partits polítics (batasuna), empresonen líders de moviments alternatius (Franki) i jutgen aquells que no senten el mateix per uns símbols post-franquistes.

Per tant, les JERC continuarem treballant, per millorar el dia a dia del jovent dels països catalans, perquè la nostra terra esdevingui una nació lliure i perquè les persones que visquin al nostre país no hagin de demanar perdó per existir!

No hay comentarios: