viernes, 6 de marzo de 2009

Setmana estressant!

Miro el Calendari i me'n faig creus d'haver-ne sortit viu.

Dilluns 6 hores de classe + executiva d'ERC, s'hi decideix poc..
Dimarts hores d'estudi al matí.. preparem la xerrada de l'Uriel Bertran, canvis d'última hora, la sala de Matadepera, que no ens la tenen confirmada... tot plegat estressant... a la tarda classe + reunió migclandestina amb les associacions de l'skate, i del BMX... sortim d'allà i anem a Matadepera a posar cartells anunciant la xerrada de l'Uriel.

Dimecres, al matí reunió amb uns amics, que volen participar d'alguna forma al Jove Tu També Pots o al connecta.. la idea és bona, el problema és que empreses i festes alternatives, no és gaire bona combinació. A la tarda classe + reunió de JERC.
Per poc hem d'anular el tema de Brussel·les, ens faltaven cotxes i conductors..

Dijous al matí es confirma que tenim conductors, i trobem un cotxe més!! perfecte!! brussel·les és fa!! A la tarda classe + Consell Municipal d'Esports, pateixo per si s'allarga, però la cosa és ràpida, exposem l'Skatepark, que des de JERC tirem endavant, com sempre el regidor "hi està treballant", però amb bon rollo tanquem la reunió i cap a Matadepera hi falta gent!

Allà xerrada amb l'Uriel, malauradament som 12 pesones.. però la xerrada és superinteressant, una classe d'economia!! prop de dues hores, molt ben portades, fent un repàs des dels inicis de la crisi fins ara.. un 10!!
Tornant a Terrassa, vaig cap a la catedral del Sant Esperit, on me germana ens deleita amb un concert dels 100 anys del Conservatòri, en entrar "flipem" amb lo plena que està la basílica!
No hi cabia ningú!! ara entenc perquè erem tan pocs a la xerrada de l'Uriel, i pk no va venir premsa... mala logística.. tot s'ha de dir.
Ens quedem allà una estona escoltant.. ens trobem a mitja Terrassa, fem un frankfurt al Vallès i de nou al concert! en acabar, volta pel centre, em trobo amb el KÑD i amigues.. tots contents i feliços! els meus nervis comencen a calmar-se... dijous nit a dormir..

Divendres matí, xocolata calenta en bona companyia, passeig pel centre, visita a la Casa Alegre de Sagrera! xerrem, a les 11.30 quedo amb en Rafa, i cap a la reunió amb el Regidor de Cultura, ens reb al seu despatx, ens diu que "hi estan treballant" en el tema d'obrir la biblioteca més hores, o fer aules d'estudi, la reunió en general va bé, hi ha bona voluntat, ens agraeixen la nostra feina, ens deixen entreveure que van contestar al nostre acte, amb la publicació d'una enquesta sobre lo bé que valora la gent les biblioteques, (jo mateix li posaria un 10 a la BCT) però tenim problemes en època d'examens... tot és solucionar-ho. Tan de bo ho aconseguim.

De moment el que em aconseguit és fer-nos sentir, l'Ajuntament ja coneix les JERC de Terrassa, saben que si rellisquen nosaltres els hi direm! i els criticarem si cal! sinó els ajudarem a aixecar-se! però saben que controlem les deficiències de la ciutat en matèria de Joventut!! (en són moltes)
Esperem que la feina es vegi recompensada i que aconseguim millorar això que ens hem proposat, Skatepark i Biblioteca..

En 30 minuts, sortida cap a Brussel·les, a demanar l'autodeterminació de Catalunya!! tot sigui per fer pasos endavant, nose si serem 10mil!! però això tan se val!! lo important és fer-nos sentir!!
Apunt: En el video de promoció dels 10mil, surt gent que s'hi ha implicat, i d'ERC surten diputats al parlament, i de CiU només hi surt el Carles Oriach, president de JNC-Terrassa, el felicito per la seva voluntat que aquesta iniciativa surti bé... però és trist que de tota CiU, hi hagi de sortir el president d'una secció local de les joventuts del partit, mentre que a ERC hi ha en Pere Aragonés, i l'Uriel Bertran... és qüestió de voluntats.. un cop més es veu qui defensa la Terra, i qui vol la independència de Catalunya! ERC!


Salut!

No hay comentarios: