sábado, 2 de enero de 2010

2010!

Bon any a TOTHOM!!

Comencem el 2010! hem tancat així la primera dècada d'aquest nou mil·leni! i hem tancat també el 2009, un any especialment bo almenys per mi!
Fase selectiva aprovada una bona forma de començar l'any, també va començar amb l'assemblea de les JERC-Terrassa escollint-me nou portaveu local i aleshores vam començar les campanyes de les aules d'estudi a la Biblioteca Central, i alçant la veu dels skaters de la ciutat que demanaven un nou skatepark per Terrassa.
A mitjans de març tot un seguit de sortides i excursions m'alegraven constantment els dies especialment l'escapada al Cap de Creus, lloc realment preciós! tot seguit els camps ja florien i això augurava el retorn del tant estimat PVI i les guàrdies de l'ADF de Terrassa moltes tardes rient allà al Pi de Can Gonteres. Mentre acomiadava l'handbol amb un trist partit a casa contra el Sant Andreu, però una important victòria a camp contrari.

I mentrestant, Tossa de Mar, Esterri d'Àneu, Carcassone, Albi, Cordes-sur-ciel, Espot, Fontmartina...

De nou la universitat, les JERC, les sortides i escapades, els caps de setmana, les reunions, la Teixidora, el pla de viabilitat, el contracte.... fins la Llum! (i contra Endesa hem topat!)

I les consultes per la independència, i el tribunal constitucional, i l'estatut que fa aigües i el tripartit amunt i avall i el PP, i els purs independentistes, i els independentistes, i els d'esquerres i els de dretes, i els que no saben que són i els que no volen ser res i els que n'estan farts d'haver de ser quelcom i com sempre el "tansemenfotisme crònic" i els de que això és una causa perduda... i nosaltres endavant!!

Què gran el 2009!! m'ho he passat molt bé!! i per cap d'any com sempre

No hay comentarios: