miércoles, 27 de enero de 2010

L'idiotisme en el seu màxim esplendor!!

L'idiotisme és una nova forma de viure! aviat trobarem associacions d'idiotes de Terrassa, potser podrem trobar l'Associació d'Idiotes units!! qui diu si no podrem votar mai el Partit dels Idiotes! i si ens hi posem tindrem lligues de futbol dels idiotes!! Programes de televisió que parlaran només d'idiotes!! La radio dels idiotes!! en definitiva una nova classe social d'idiotes!! i l'idiotisme serà una taca d'oli que s'estendrà per tot el món!!

I on està el secret es preguntava tothom!? doncs en la idiotesa de la gent! tots tenim un amic, que no troba feina i està enganxat al salvame!! tothom parla del nas de la puta Belen Esteban!! tots tenim companys que voldríen marxar de casa però que no poden! i es passen les tardes escarxofats al sofà tot escoltants els líders de l'idiotisme mundial escopint i vomitant idioteses a tort i a dret, mentre els cervells es redueixen cada cop més fins a descomprimir-se!! i fins on arribarà això!! trobarem algun dia algú que perd la casa i a les 4 de la tarda deixa de queixar-se per veure els inútils insultant-se?? arribarà el dia que la gent en vaga pararà per veure aquells idiotes?? o definitivament continuaran mirant la tele, opinant sobre si el cabell li queda millor recollit o no mentre el món se'ls cau a sobre.
I per si fos poc els altres col·lectius d'idiotes són els que trobem entre les pàgines de diaris esportius on el fanatisme esportiu no té fi!! tant que podem trobar gent trencant-se les banyes per encertar l'once inicial del Guardiola al pròxim partit!!! però serà burru!!!! i a qui cony l'importa si l'inútil de torn encerta l'once o no?? com pot ser que el cop de colze del Cristiano Ronaldo centri el món de l'actualitat?? tant important és?? que no hi ha prous esports on la gent realitza realment miracles i actuacions espectaculars que ens hem de quedar si el cristiano té les abdominals prou marcades?? som idiotes???

Tenim una crisi de collons, un estat espanyol que ens tracta com a merda, mentre ens roba els impostos, ens posen peatges, ara també ens volen col·locar la merda de totes les centrals nuclears d'espanya, hi ha una "brunete mediàtica" que ataca dia sí, dia també, a Catalunya en general, al Carod-Rovira, al Laporta, a Montilla i a tothom que es mogui i digui quelcom en defensa de Catalunya.
Tenim una crisi econòmica que està creant realment problemes molt greus entre els nostres veins, tothom coneixerà algú que ha perdut la feina!! tots coneixem algú que està a puntet de vendre's el pis, perquè no té més, les administracions sense un duru i això vol dir, pitjors serveis i pitjor resposta de l'administració davant la ciutadania. I què hem de fer?? mirar el nas de la Belen Esteban?? o va essent hora que ens afiliem a un partit, en creem un si no ens agrada cap, ens associem i fem sentir la nostra veu??

Com deia el Sergi Pàmies al Món a RAC 1 quan em facin una col·lonoscòpia penso posar tot un reportatge en directe si cal pel meu blog i que tots i totes les idiotes que estaran venent-se els òrgans per poder pagar els deutes, puguin veure aquest gran aconteixement de l'idiotisme!!

No hay comentarios: