miércoles, 27 de enero de 2010

L'idiotisme en el seu màxim esplendor!!

L'idiotisme és una nova forma de viure! aviat trobarem associacions d'idiotes de Terrassa, potser podrem trobar l'Associació d'Idiotes units!! qui diu si no podrem votar mai el Partit dels Idiotes! i si ens hi posem tindrem lligues de futbol dels idiotes!! Programes de televisió que parlaran només d'idiotes!! La radio dels idiotes!! en definitiva una nova classe social d'idiotes!! i l'idiotisme serà una taca d'oli que s'estendrà per tot el món!!

I on està el secret es preguntava tothom!? doncs en la idiotesa de la gent! tots tenim un amic, que no troba feina i està enganxat al salvame!! tothom parla del nas de la puta Belen Esteban!! tots tenim companys que voldríen marxar de casa però que no poden! i es passen les tardes escarxofats al sofà tot escoltants els líders de l'idiotisme mundial escopint i vomitant idioteses a tort i a dret, mentre els cervells es redueixen cada cop més fins a descomprimir-se!! i fins on arribarà això!! trobarem algun dia algú que perd la casa i a les 4 de la tarda deixa de queixar-se per veure els inútils insultant-se?? arribarà el dia que la gent en vaga pararà per veure aquells idiotes?? o definitivament continuaran mirant la tele, opinant sobre si el cabell li queda millor recollit o no mentre el món se'ls cau a sobre.
I per si fos poc els altres col·lectius d'idiotes són els que trobem entre les pàgines de diaris esportius on el fanatisme esportiu no té fi!! tant que podem trobar gent trencant-se les banyes per encertar l'once inicial del Guardiola al pròxim partit!!! però serà burru!!!! i a qui cony l'importa si l'inútil de torn encerta l'once o no?? com pot ser que el cop de colze del Cristiano Ronaldo centri el món de l'actualitat?? tant important és?? que no hi ha prous esports on la gent realitza realment miracles i actuacions espectaculars que ens hem de quedar si el cristiano té les abdominals prou marcades?? som idiotes???

Tenim una crisi de collons, un estat espanyol que ens tracta com a merda, mentre ens roba els impostos, ens posen peatges, ara també ens volen col·locar la merda de totes les centrals nuclears d'espanya, hi ha una "brunete mediàtica" que ataca dia sí, dia també, a Catalunya en general, al Carod-Rovira, al Laporta, a Montilla i a tothom que es mogui i digui quelcom en defensa de Catalunya.
Tenim una crisi econòmica que està creant realment problemes molt greus entre els nostres veins, tothom coneixerà algú que ha perdut la feina!! tots coneixem algú que està a puntet de vendre's el pis, perquè no té més, les administracions sense un duru i això vol dir, pitjors serveis i pitjor resposta de l'administració davant la ciutadania. I què hem de fer?? mirar el nas de la Belen Esteban?? o va essent hora que ens afiliem a un partit, en creem un si no ens agrada cap, ens associem i fem sentir la nostra veu??

Com deia el Sergi Pàmies al Món a RAC 1 quan em facin una col·lonoscòpia penso posar tot un reportatge en directe si cal pel meu blog i que tots i totes les idiotes que estaran venent-se els òrgans per poder pagar els deutes, puguin veure aquest gran aconteixement de l'idiotisme!!

martes, 26 de enero de 2010

Llei de Consultes Populars

Un dels diferents fronts de la lluita pel Moviment Català d'Alliberament Nacional, és el govern de la Generalitat, evidentment el tripartit no dóna tot el que molts voldríem que donés. Però sovint volem allò que faria una ERC majoritària i no és el cas!.

Així doncs i des del marc d'un tripartit amb dos socis sense un àmbit nacional gaire favorable pel nacionalisme català, entenc que el pas de la redacció i aprovació d'una Llei de Consultes Populars, és realment important.
En el primer Estatut el del 30 de Setembre aprovat pel Parlament català, l'article 122, donava la possibilitat de convocar referèndums populars d'àmbit nacional entre els quals se n'especificaven alguns i s'afegia un apartat de "varis" (evidentment tot pensant en un referèndum per l'autodeterminació o directament per la independència) aquest article però, va patir una de les retallades fruit del pacte MAS - ZAPATERO! on l'Artur Mas va canviar aquest article, es va treure l'apartat de "varis" i es va afegir: "tot respectant l'article 142.1.32 de la Constitució Española" on diu que la competència de convocar referèndums és exclusiva de l'estat espanyol...

Això evidentment tanca la porta a un possible referèndum català per l'autodeterminació, però com deia en Pere Aragonés al passat consell nacional de les JERC, cap sistema jurídic és perfecte, i pertant hi ha escletxes, i aquestes escletxes és per on un govern de la Generalitat pot convocar-ne un! això sí!! sempre que la Llei estigui aprovada!!

Un altre apunt sobre aquesta llei, és que un 60% del redactat està fet pel Centre d'Estudis Sobiranistes, és a dir, de la mà de'n López Tena (CiU) i l'Hèctor López Bofill (ERC).

Malgrat que un militant de CiU hi ha tingut un pes molt important en aquesta Llei, CiU fa ara de salvador de la Terra catalana! i defensa una llei amb totes les competències com per poder aprovar un referèndum per la independència... pot dir-me algú per quina raó CiU s'hi oposa si la causa de que aquesta llei no doni per més és precisament seva?? i a més han tingut participació en la redacció!!?

No serà que a CiU, sobretot a Unió, li fa por una Llei de Consultes populars?? què passaria si CiU es trobés a govern amb una Llei que li obrís la porta a un referèndum popular?? l'Artur Mas, hauria de fer el mateix que Ibarretxe amb el perill de guanyar i d'haver de liderar aquest procés... i personalment penso que CiU no farà un sol pas per la Independència de Catalunya, pel sobiranisme, molts! però sense trencar mai amb l'autonomisme! i mentre CiU no trenqui amb aquest model que ens està exprimint, mentre no deixem de ser el banc de les espanyes seguirem patint aquest dèficit fiscal que ofega els empresaris i industrials catalans i que acabarà amb empobrir el país!!

domingo, 10 de enero de 2010

PuigcERCós 2010

Decidim el futur govern de catalunya!! i ERC et dóna la paraula.

Les eleccions segurament seran al novembre! però ERC s'ha posat en marxa ja!
El passat 8 de gener ens vam trobar prop de 700 quadres polítics a la sala Luz de Gas de Barcelona i vam donar així el tret de sortida a una campanya per conèixer quines són les prioritats de l'electorat català...

La campanya en qüestió consisteix en 20 propostes entre les quals els electors han d'escollir-ne 5 que ells creguin que són les més prioritàries i que condicionin la entrada d'ERC al següent govern de la Generalitat, és a dir, si CiU o PSC/ICV accepten aquestes condicions ERC pactarà amb ells, però si no les accepten ERC es quedarà a l'oposició.

Personalment m'agraden les 20 propostes que es fan, així que surtin les que surtin m'estarà bé! tot i així trobo molt bé que ERC doni la clau del pròxim govern català al seu electorat!

Així que tots els electors que vulgueu escollir els 5 compromisos d'ERC pel pròxim govern, envieu-me un mail, o comenteu aquest post, i us faré arribar una butlleta! O apropeu-vos a la seu d'ERC (c/Era, 22)

Un com més ens avancem a tots i podem dir allò del president Laporta: Que n'aprenguin!! xD

jueves, 7 de enero de 2010

Rugby

És temps de Rugby, el 12 de Gener comença l'aventura dels Carboners de Terrassa.

Cap al Setembre s'inicia un moviment entre 4 malalts del rugby de la nostra ciutat i porta a obrir un grup al Facebook que evidentment funciona per tal de difondre la idea de crear un club de rugbi a la ciutat. Tot i que al principi me'l mirava amb certa distancia no vaig poder evitar la temptació d'apuntar-m'hi i d'ajudar en el que fos possible a instaurar el rugby a la ciutat.

D'altra banda la situació de l'handbol a la ciutat ha empitjorat molt, hi ha hagut una diàspora de jugadors i de directius, tots aquells amb els que millor m'hi entenia i evidentment les ganes de tornar a pràcticar handbol a la nostra ciutat no eren les mateixes, ni les ganes ni la il·lusió... a part que la situació esportiva va en consonància amb la gestió i de moment es manté la caiguda en picat.

Així que com que sempre m'havia fet gràcia aquest esport i no havia tingut mai l'oportunitat de practicar-lo em vaig llençar a la piscina i vaig col·laborar en la creació del club. Inscripció a la Federació, reunions amb regidors d'esports, tècnics i per últim l'alcalde i ara toca esperar que ens assignin un camp i començar a entrenar!!

Jo ja tinc les botes:-)!

miércoles, 6 de enero de 2010

Retrat del Vallès

En 3 fotografies.. pot explicar-se com és el Vallès:

El món rural tot i que a l'occidental roman de forma pràcticament residual, encara podem veure masies com aquesta de Can Figueras que funciona, s'hi treballa i mantenen viu el record d'aquest món potser més conegut a l'oriental.

Convivint amb el record d'una època modernista d'esplendor ciutadana, entre els que podeu trobar edificis realment bells! aquí un antic sanatori que dóna nom a la zona "Torrebonica"
(la dominguera de turno també és un tret característic de la zona xD)

Equipaments enormes enmig de camps i de ciutat, mal comunicats i que suposen una destrossa del paisatge bastant important. Això no vol dir que no siguin necessaris i compleixin amb el seu objectiu, però just a l'altra banda d'aquest hospital trobem estacions elèctriques, deixalleries, un pàrquing d'autobusos, un antic parc d'atraccions, i la N-150 tot això rodejant una antiga masia on ara només queden 4 vaques i un pobre pastor que es passa el dia mirant com entren residus a la deixalleria.

Les tres fotografies són preses des del mateix punt.

lunes, 4 de enero de 2010

Enganyem a la gent en nom de Déu!

Fa uns dies el portal terrassa.net va regalar entrades per l'obra del Conte de Nadal de Charles Dickens que adaptava el Centre Parroquial de la Santa Creu de Terrassa (CPSC).

Vagi per davant que jo de teatre entenc el que en Zapatero d'economia, és a dir, ben poc! no n'he fet mai i tampoc és un art que m'apassioni, simplement hi vaig de tan en tant. Per això no entraré a criticar artísticament l'obra de teatre, perquè no n'entenc...

El tema i el que sí que criticaré és el que diu l'obra, o si més no el que l'adaptació del CPSC ha fet que digui....
Resumint l'obra és d'un botiguer que no respecta el sentiment nadalenc, no dona almoina als nens que canten nadales, maltracta les clients que venen a xafardejar, tracta malament el seu empleat i a més no li paga el que li deu, etc. Així doncs a la nit de nadal se li apareix l'esperit dels nadals passats, i veu com havia passat ell alguns nadals passats (quan era petit). Després se li presenta un esperit dels nadals presents, i veu com afecta el seu comportament als altres, l'empleat que no duu els diners que s'ha guanyat, etc.. i després l'esperit dels nadals futurs li ensenya que si continua comportant-se així, morirà.
El botiguer tot penedit entén que no cal ser tan garrepa i que ell també pot fer feliç la gent i contribuir així a l'esperit nadalenc així que l'endemà dóna diners als nens que volien cantar nadales, li dóna el sou i un extra al seu empleat, dóna diners al policia, a les clientes, etc.

Moralitat: Dóna el que et sobra als pobres i així seràs més feliç!

Sincerament em va fer vergonya aliena aquells actors i actrius que volien fer arribar aquell "sentiment nadalenc" als presents.

1. Trobo lamentable que quan interessa l'església en el seu conjunt faci servir "esperits" i "la mort" per tal de convèncer als que no segueixen la doctrina (esperit nadalenc).
2. Si ve és cert que el botiguer era un garrepa i un mal educat, això no treu que pugui ser lliure de celebrar o no "el naixement de Jesús" a mi sincerament m'importa molt més el naixement de me germana que no pas el de Jesús... i trobo respectable que algú no comparteixi les convencions socials dels sopars familiars, els regals, etc.
3. Donar diners és felicitat? si aquell nou botiguer de bona conducta nadalenca volia fer feliç els del seu voltant, podria organitzar una festa, fer un sopar per tothom, ajudar la gent en les seves necessitats, i no només DONAR DINERS. Estem en les mateixes tesis cristianes de tota la vida, dóna diners, i seràs feliç! malgrat que amb aquells diners no resoldràs cap dels problemes que té aquella gent. Això només condueix a que els pobres continuïn essent pobres i els rics continuïn essent rics.
4. Per Nadal s'ha de ser bona persona?? només per Nadal hem d'ajudar als altres? només per Nadal hem de ser feliços?? només per Nadal cal veure la família?.

Vaig sentir tal vergonya aliena per aquells actors i actrius que deien sense cap tipus de pudor aquelles frases, per aquells personatges que entenien que l'esperit nadalenc no és res més que fer regals als altres, donar uns pocs diners als que poc tenen perquè se'ls gastin i continuïn tenint poc, mentre el ric és feliç ja que ha fet una bona causa...

La felicitat no es compra amb diners!! i si aquell que dóna s'enorgulleix d'haver aconseguit un somriure d'altri jo el convido a veure la tristesa de l'endemà.

Tanco així la porta a veure qualsevol altre representació de qualsevol tipus organitzada o apadrinada per un Centre Parroquial. Tinc però curiositat per saber què diu l'obra de Charles Dickens i veure fins quin punt el CPSC l'ha manipulat.
Malgrat tot trobo lloable la feina que la companyia de teatre 34 passes ha fet, perquè imagino que una obra de teatre necessita molta feina, llàstima que la base fagi tanta pudor.

sábado, 2 de enero de 2010

2010!

Bon any a TOTHOM!!

Comencem el 2010! hem tancat així la primera dècada d'aquest nou mil·leni! i hem tancat també el 2009, un any especialment bo almenys per mi!
Fase selectiva aprovada una bona forma de començar l'any, també va començar amb l'assemblea de les JERC-Terrassa escollint-me nou portaveu local i aleshores vam començar les campanyes de les aules d'estudi a la Biblioteca Central, i alçant la veu dels skaters de la ciutat que demanaven un nou skatepark per Terrassa.
A mitjans de març tot un seguit de sortides i excursions m'alegraven constantment els dies especialment l'escapada al Cap de Creus, lloc realment preciós! tot seguit els camps ja florien i això augurava el retorn del tant estimat PVI i les guàrdies de l'ADF de Terrassa moltes tardes rient allà al Pi de Can Gonteres. Mentre acomiadava l'handbol amb un trist partit a casa contra el Sant Andreu, però una important victòria a camp contrari.

I mentrestant, Tossa de Mar, Esterri d'Àneu, Carcassone, Albi, Cordes-sur-ciel, Espot, Fontmartina...

De nou la universitat, les JERC, les sortides i escapades, els caps de setmana, les reunions, la Teixidora, el pla de viabilitat, el contracte.... fins la Llum! (i contra Endesa hem topat!)

I les consultes per la independència, i el tribunal constitucional, i l'estatut que fa aigües i el tripartit amunt i avall i el PP, i els purs independentistes, i els independentistes, i els d'esquerres i els de dretes, i els que no saben que són i els que no volen ser res i els que n'estan farts d'haver de ser quelcom i com sempre el "tansemenfotisme crònic" i els de que això és una causa perduda... i nosaltres endavant!!

Què gran el 2009!! m'ho he passat molt bé!! i per cap d'any com sempre