martes, 24 de junio de 2008

S'apropa Festa Major

Provablement no serà la millor Festa Major, però sens dubte un any esperant-la, espero disfrutar-la com mai! A més aquest any ve Antonia Font i Obrint Pas, (per aquells que no ho sapiguèssiu).

Us deixo un video que he trobat que m'alegra i em fan venir ganes de festa!



Salut!!

5 comentarios:

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa dijo...

dons vinga, empenta i a per ella! malgrat exàmens, malgrat altres coses que formen part del nostre dia a dia, a celebrar-ho tant com puguis!!

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa dijo...

nyam nyam, polletes, musclos, calamars,les virtut de l'anar a peu, pimenton i tomàquets, i el pùblic s'ho sap! flipo i em diverteixo amb aquest video...i amb la teva confiança! Hi diuen quan te casaràs sabràs lo que es bo! ja ja ja ja qui són aquests?

Eduard González dijo...

doncs uns que van entrevistar un dia a la ràdio i he sentit curiositat per això de les Jotes!! jejeje el grup es diu:
Quico el Celio, el Noi i el mut de Ferreries

De moment niré buscant algun CD seu per escoltar algo més! pro m'agrada!

AS dijo...

Home, el Quico el Celio, el Noi i el mut de Ferreries...!! Però si són el més bo que han parit les terres de l'Ebre!!! Fixeu-vos que al programa de ràdio Minoria Absoluta sovint treuent una falca cantada per ells.

De Roquetes vinc, de Roquetes vinc, de Roquetes baixooooo...
Agulles de cap, agulles de cap, agulles de ganxooooo...

Eduard González dijo...

Doncs ja m'hi fixaré perquè tot i que intento escoltar sempre el programa (per mi un dels millors, millor que POLONIA) no me n'havia adonat! De totes formes, aquests els vaig sentir a Minoria fa poc que els van entrevistar...