jueves, 7 de agosto de 2008

INCENDI A SABADELL

Control Vallès per 118;
Endavant 118;
Informo d'una columna de fum a Sabadell;
Interrogo si es troba al nucli urbà
;
Negatiu no, es troba a les afores mol a tocar de l'aeroport;

Rebut 118 ara ho comunico a Bombers, gràcies per la informació;
Rebut i fi;

Ueeeee!! primera columna de fum que canto en tota la campanya!!! s'ha fet esperar però finalment ha arribat!! jeje al final va resultar que els Bombers ja ho sabien, però bueno, per la nostra emisora encara no l'havia cantat ningú altre!!

Estem a Agost i cada dia abans de plegar me n'adono de com m'agrada aquesta feina, és preciós!! i ara que ja em conec els camins m'ho passo millor!! jeje

Aquí teniu una imatge de Can Torres, una masia al ben mig
del bosc, molt maca i amb una vista increïble, pagaria el que fos per viure en un lloc així!!

Aquest és el Torrent de Can Bogunyà, on s'hi troba el pantà de Can Bogunyà (també conegut per Llac Petit) indret força maco de no ser pel munt de deixalles que hi ha a l'entorn i a l'aigua...
Tot i així el torrent manté la seva bellesa i està ple de fonts que malauradament no rajen...

Més abaix d'aquest torrent, ens trobem amb dues línies d'alta tensió i la polèmica Ronda Vallès, 2 carrils per banda que tallen aquests indrets i ens mostra com el creixement i el desenvolupament perjudiquen greument el nostre entorn...

Realment quan voltes per la zona, te n'adones que hem de canviar moltes coses per coexistir amb la naturalesa respectant-la!! i no destrossant-la!
Aquí dal, el sempre imponent Sanatori, o Hospital del Tòrax, un lloc amb una negra història, amb un present misteriòs, i amb un futur incert. Ahir veia per YouTube, el reportatge de l'Iker Jimenez i els de Cuarto Milenio que francament posa els pels de punta.
Aquí dalt teniu el mur d'una antiga presa, situada a l'Obaga del Guitard i que recollia l'aigua del torrent del Guitard, fins que un dia va cedir i finalment es va perdre, segons m'ha explicat un vigilant de Matadepera del Parc Natural (Elies) se'l denominava el Llac Gran però com veieu d'aigua no n'hi ha enlloc i avui només queden les restes del que fou un pantà. És curiós perquè això es veu pel camí vell de Terrassa a Rellinars, i potser hi havia passat 20 o 25 cops, i no me n'havía adonat, fins que un dia vaig parar a brenar i vaig veure el mur!

Per acabar us deixo un parell de fotografies més, el Suzuki després de netejar-lo (potser faltava la foto del "antes" però imagineu-vos-el amb dos dits de pols i fang. La segona és un anunci un pel estrambòtic que es troba a Matadepera, on per comprar una casa, et regalen la Gorra... potser l'anunci és d'abans de la crisi, perquè ara... em sembla que s'hi hauran d'esforçar una mica més jeje!

Bé fins aquí el recull de fotografies i anècdotes d'aquests dies. Ha faltat una del sopar que vam fer tots els informadors a La Mola, i allargant la festa fins les 3 del matí allà dalt amb la rasqueta, tot i així ens ho vam passar molt bé!!

Ara us deixo que demà de matinada sortim cap a Benasque, unaltre paradís on anirem la família a passar 4 dies amb l'objectiu de fer el cim de l'Aneto, no sé si ho aconseguirem però la experiència s'ho val!!

Espero que estigueu passant un bon estiu!!

Apa: Salut i República!!

1 comentario:

hyst dijo...

Adf 01 pel 118 cambi xDD


que paixa!

com t'aburreixes macho jo no podria escriure tant perque si... xDD

felicitats per la "vista de aguila" per veure la columna de fum xD

cuida't

((el fan de la 112))

[[[Hysteriax_tux@hotmail.com]]